Persoonlijke aandacht

Osteopathie Groningen is sinds 2005 een kleinschalige praktijk in de stad Groningen, waar persoonlijke aandacht heel belangrijk is.
Wij hebben ons gespecialiseerd in de behandeling van baby’s en kinderen.

Filosofie

De filosofie van Osteopathie Groningen is dat elk persoon en elke klacht uniek is en een eigen geschiedenis heeft. Samen zoeken we naar de oorsprong van de klacht en waar mogelijk helpen we het lichaam deze klacht op te lossen. Of het nu gaat om een volwassene of om een kind, niet wij maken dat het beter gaat, wij geven een aanzet, waarna het lichaam het werk doet.

Wie zijn wij?

Jacquelin Hekman

In 2005 startte Jacquelin Hekman Osteopathie Groningen, daarvoor werkte ze ruim 10 jaar als fysiotherapeut. Haar opleiding tot osteopaat volgde zij bij College Sutherland in Amsterdam.

Osteopathie is een schitterende geneeskunst: alles is met elkaar verbonden en alles beïnvloedt elkaar. Wij behandelen behalve het bewegingsapparaat, ook het orgaansysteem en het craniosacrale systeem. Dat is het unieke van de osteopathie en daardoor vinden wij mogelijkheden om volwassen en jonge patienten verder te helpen met hun herstel.

Anita Otterman

Sinds begin 2019 is Anita Otterman werkzaam bij Osteopathie Groningen. Zij rondde in 2018 haar opleiding tot osteopaat eveneens af bij College Sutherland in Amsterdam.
Anita heeft ruim 20 jaar gewerkt als kinderverpleegkundige. 

Werken met kinderen is altijd al een grote passie van me geweest. Het pure, eerlijke en eigenzinnige van kinderen trekt me enorm aan. Elk contact is een verrassing, geen dag is hetzelfde.”

Zowel Jacquelin als Anita zijn geregistreerd bij het NRO (nederlands register osteopathie) en lid van het NVO (nederlandse vereniging voor osteopathie)