Vanaf 11 mei is onze praktijk weer open!

Helaas is het niet zo dat wij op dezelfde manier kunnen behandelen als voor de uitbraak van het coronavirus. Nog steeds gelden alle richtlijnen van het RIVM om verspreiding van het virus te voorkomen. Dus: ben je verkouden, hoest je, ben je grieperig of heb jij of iemand in jouw gezin koorts? Blijf thuis!

Ten aanzien van het behandelen van patiënten geldt het volgende:

Op dit moment is de veiligheid van het behandelen van patiënten vooral gebaseerd op informatie van het RIVM over de besmettelijkheid van het COVID-19 virus en het beleid van VWS. Zij benadrukken dat de inzet van een eventuele behandeling gebaseerd moet zijn op noodzakelijke zorg. Zorg die geen uitstel verdraagt en waarbij contact met de patiënt onvermijdelijk is, moet worden uitgevoerd onder veilige omstandigheden.

Bron: NVO Leidraad infectiepreventie COVID-19

Om aan de richtlijnen van onze beroepsvereniging te kunnen voldoen, is het aantal patiënten dat wij kunnen zien beperkt.

Wij nemen daarom, zolang de maatregelen gelden, geen nieuwe volwassen patiënten aan. Voor baby’s en kinderen kan wel een afspraak worden gemaakt. Ook hierbij wordt de leidraad zoals hierboven beschreven aangehouden.
Patiënten die voor de uitbraak van het coronavirus een afspraak hadden staan, kunnen contact opnemen. We zullen samen kijken wat mogelijk en nodig is!